Hvad siger kunderne?

Referencer

I get it. Du vil vide hvad kunderne siger om mit arbejde.

Det’ cool. Tjek et par udtalelser fra nogle af mine seje kunder herunder:

En sjælden evne til at ramme min målgruppe

"Heine har en sjælden evne til at sætte sig ind i andres stil, tone og målgruppe. Han leverer altid som lovet og kan arbejde i alle faser af skrivearbejdet. Han kan tage en kluntet brief og strukturere den, men han kan også tage en middelmådig tekst og flytte den til målstregen.

Jeg lever af mine tekster, og derfor er jeg afhængig af de dygtigste tekstforfattere til at hjælpe mig. Heine er helt deroppe."

Hvis det kniber med konverteringerne, er han your go-to-guy.

"Vi stod med en udfordring i IDA: Vores 5 landingpages, som skal skaffe os nye medlemmer, konverterede ikke godt nok. Det vidste vi. Og vi vidste også, at vi skulle have hjælp udefra til at nytænke og genbygge alt indhold og struktur i vores hverveflow (fra SoMe og display-annoncer til vores landingpages).

Derfor indledte vi et samarbejde med Heine Aaen – med det ene formål at øge konverteringsraterne på siderne. Og det gav resultater!

På tværs af de 5 landingpages steg konverteringsraten markant efter samarbejdet med Heine.

Det kan mærkes i forretningen! Og det har været et væsentligt bidrag til, at vi sætter nye, kommercielle rekorder.

Vi nåede resultaterne gennem solid rådgivning og kvalificerede indspark om:
• sideopbygning og struktur for konverteringsflow
• konkrete input og forslag til tekster, overskrifter og SoMe-opslag
• og gennem en proces over 14 dage med en blanding af løbende sparring og konkret workshop-tid.

Heine løste opgaven til vores fulde tilfredshed, og samarbejdet gav også masser af nye værktøjer til arbejdet med at kommunikere, så det konverterer og giver resultater.

Vi tøver ikke med at anbefale Heine. Hvis det kniber med konverteringerne, er han your go-to guy!"

Teksterne rammer spot on!

"Tekstforfattere er der mange af. Gode tekstforfattere er sjældne. Knivskarpe tekstforfattere, som kan skrive webtekster, der sælger, er der uhyre få af. Men sådan en er Heine Aaen.

Heine har hjulpet mig med tekster til mit website ViumMedia.dk. Inden han begynder at skrive, sætter han sig grundigt ind i min forretning og min tone og stil. Det betyder teksterne rammer spot-on, og han kan desuden rådgive om, hvordan jeg bedst bruger teksterne.

Jeg kommer helt sikkert til at bruge Heine igen, og jeg har allerede anbefalet ham til kunder og kontakter."
Morten Vium
Vium Media / Netværks Akademiet

Jeg lyder som en sej udgave af mig selv.

"Jeg er meget, meget tilfreds med det du har leveret.

Du var ikke den billigste jeg kunne vælge, og jeg fik også lov til at vente på at du havde tid. Men det har klart været ventetiden værd.

Det skinner igennem at du har sat dig godt ind i hvad det er vi arbejder med, og hvilke behov vores kunder har.

Du har leveret meget mere end jeg havde regnet med. Ikke bare er den landing page du skrev, længere end jeg havde regnet med – ikke at længde siger noget om kvalitet 🙂 – men du tænker også opsætning, integration af kundeudtalelser og meget andet. Du følger med andre ord dit arbejde til dørs.

Og så er siden super godt skrevet. Overbevisende. Og så jeg lyder som en sej udgave af mig selv 🙂

Den rådgivning du gav i forhold til selve sitet, har virkeligt også flyttet noget. Vi har allerede høstet en masse lavthængende frugt i forhold til søgemaskineoptimering af hele sitet.

Udover at du har leveret super arbejde, så er du også supernem at arbejde med. Jeg er vild med at du udfordrer det jeg siger og det vi gør. Jeg kan godt lide folk der kalder en spade for en spade.

Det er ikke sidste gang vi skal lave noget sammen. Tak!"
Tomas Lund
Elearning specialist

Heine leverer 200 %!

"Jeg manglede tekster, der pin-pointede præcis hvilken forskel mit onlineforløb kunne gøre for de mennesker, der investerede i det.

Du giver så meget mere værdi end det du reelt skilter med. Du fulgte med på sidelinjen og jeg fik ikke bare nogle gode tekster. Jeg fik ‘min mand’, der med din faglighed hjalp mig med så meget mere end blot teksterne. Du fik reelt en opgave, der gik ud på at skive en tekst. Lidt frækt en underleverandør. Det jeg reelt fik var en hovedentrepreneur, der havde øje for hele processen; grafikken, testimonials, blogs…

Og jeg fik så meget mere, at jeg stadig arbejder på at få det hele implementeret. Og det var vel at mærke skræddersyet til mig."
Henrik Leslye
Erhvervspsykolog

Skal du ha' løftet dit salg?

Skal du have løftet dit salg, og dine teksters formåen?
Så er det nu, du skal tænke på Heine Aaen

Her får du smurt dine tekster med salg og psykologi
Og det er noget din bundlinje kan li’

Heine har aldrig tid, lige med det samme
Travlt med tekster, fyldt med salg og charme!"
Få et tilbud

Skal vi rykke?

Tag kontakt i dag, så sørger jeg for, at der kommer et skarpt tilbud i din retning.