Hvem?

Selvstændig tekstforfatter/copywriter, content-type, social media- og kaffeafhængig, rockglad, ordgal, bognørd, altid skrivende og evigt funderende.

Bloggen her handler om copywriting, kreativitet, markedsføring og dét at leve for og af ord.

Jeg har altid skrevet. Om det var røverhistorier i min barndom, diverse blogs i min ungdom, dagbøger eller professionelle tekster for virksomheder har jeg altid været draget af ord.

Ordene tryllebinder mig med deres magt, og jeg fandt tidligt glæden ved at skrive. Glæden ved at skabe med ord.

Engang troede jeg alle følte og kendte til glæden ved at skrive. Først sent gik det op for mig at det ikke var tilfældet.

Mange skrivere – både professionelle og glade amatører – har svært ved at skrive.

De kæmper med at få ordene og sætningerne frem, ved ikke hvor de skal starte, føler at presset for at skrive tekster af høj kvalitet dræber kreativiteten og udskyder skriveriet fordi det er for svært, for uoverskueligt eller for tidskrævende.

Det at skrive opleves som en uoverkommelig opgave eller et decideret ubehag.

Det gik op for mig at jeg kunne hjælpe. At jeg efter mange års skriverier af den ene og den anden slags faktisk ved en hel del om det at skrive – både om processen og det endelige resultat.

På min blog vil jeg forsøge at dele ud af min viden om det at skrive, så du bliver bedre til at skrive gode tekster og (gen)finder skriveglæden.

Jeg elsker at skrive. Jeg elsker at tale om at skrive.

Nu vil jeg også skrive om at skrive.

Velkommen til min blog.